Szórakozás

Mentő vitte el a részeg MC Hawert

A mulatós hiába ment elvonóra, úgy tűnik, nem tud lemondani az alkoholról. Bár zenésztársa adott neki még egy esélyt, a koncerten szinte ájultra itta magát.

MC Hawer, azaz Koczka Géza élete mostanra zuhanórepülésben van: a korábban sikeres mulatós duó egyik tagja sajnos úgy tűnik, nem tud úrrá lenni alkoholproblémáin. Bár zenésztársa, Tekknő, alias Benyó Miklós korábbi kijelentésével ellentétben adott neki még egy esélyt, hogy közösen folytassák zenész karrierjüket, legutóbbi koncertjük meggyőzte arról, hogy MCHawer elvonója nem volt sikeresnek mondható. A káros szenvedélyére saját bevallása szerint 60 milliót elverő Koczka Géza ugyanis olyan állapotba került, hogy a rendőrök hívtak hozzá mentőt, akik kórházba szállították, ám másnap hajnalban már le is lépett onnan.

“Hawer meggyőzött, álljunk újra össze, csináljuk tovább a zenekart, de nagy kár, hogy igent mondtam neki. Nyíregyházán léptünk fel, ő pedig borzalmas állapotban érkezett a helyszínre, rossz volt ránézni! Részegen énekelt a színpadon is. Fótnál megállítottak bennünket a rendőrök, és kiderült, hogy az autónak lejárt a forgalmi engedélye. A kocsi Haweré, aki átíratta a sofőrünk nevére az autót, de úgy, hogy a súlyadót már nem fizette be. A rendőrök azonnal észrevették, Hawer milyen pocsékul fest, eléggé rosszul érezte magát, ezért kihívták a mentőt. Örültem ennek, mert én sajnos nem tudtam volna vele mit kezdeni” – árulta el a Blikknek Benyó Miklós.

A zenészt a Honvédkórházba szállították, onnan azonban hajnalban angolosan távozott, azóta pedig nem lehet elérni telefonon.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik