Szórakozás

Veszélybe került VV Ágica kisfiának élete

Az Édes élet új sztárja szinte a kamerák előtt hozta világra kisfiát, a boldog pillanatokat azonban beárnyékolta, hogy komplikációk miatt császármetszésre volt szükség.

Szögeczki Ági már júliusban világra hozta kisfiát, Patrikot, a TV2 új sorozatában azonban ezt csak most láthatták a tévénézők. A ValóVilágból megismert Ágica nagyon készült a szulésre és minden vágya az volt, hogy természetes úton hotta világra gyermekét, a komplikációk miatt azonban császármetszésre volt szükség. Ágicának és párjának, az olasz származású Renatónak azonban csak az volt a fontos, hogy kisfiuk épen és egészségesen lássa meg a napvilágot.

“Utólag visszanézve az a legfontosabb, hogy a kicsi és én is jól vagyunk, kitűnő egészségnek örvendünk. Minden este imádkozom, megköszönöm Istennek, hogy segített nekünk, és egy egészséges, tündéri kisfiúnak adhattam életet. Ha akár egyetlen napot is vártunk volna a műtéttel, akár komoly veszélybe is kerülhettünk volna mindketten a kicsivel. Annyira jól érezte magát odabent a baba, hogy nem szeretett volna még kibújni, túlhordtam. Egyáltalán nem tágult a méhszájam a fájások során, még a szülőcsatornába sem volt befordulva a pici. Nagyon hálás vagyok a főorvosnak, hogy nem hallgatott rám, hiszen az utolsó pillanatban is győzködtem, hogy természetes úton szeretnék szülni, segítsen ebben. Ugyan csalódott voltam, de nem bántam meg, hogy rá hallgattam, hiszen életek múltak ezen a döntésen” – mesélte az ujasz.hu-nak a várandóssága alatt is veszélyeztetett terhes Szögeczki Ági.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik