Szórakozás

Ma megszületik a TV2-n Szögeczki Ági babája

Az Édes élet egyik szereplője Szögeczki Ági szerint nincs jobb dolog az anyagságnál, ugyanakkor nem tagadja először furcsa volt számára, hogy a tévések egészen a szülőszobáig kísérték el.

A TV2 kamerái megörökítették az egykori valóságshow szereplő, Szögeczki Ági legboldogabb napját. A ma esti Édes életben ugyanis megszületik Ági babája, Patrick. A picike július végén látta meg a napvilágot és azóta szépen fejlődik, édesanyja legnagyobb örömére.

“A stáb egészen a szülőszoba ajtajáig kísért, utólag belegondolva különös érzés, de akkor szinte észre sem vettem őket. Annyira más dimenzióba kerültem, nagyon vártam, hogy megszülessen a kisfiam. Pedig már hajnalban megindult a szülés és amikor kórházba kerültem, akkor már nagyon erős görcseim voltak. Egyébként hónapokig féltem a szüléstől, de az utolsó napokban ez az érzés megváltozott” – állítja Ági.

Az Édes életben egyébként feltűnik Ági olasz párja, Renátó is, aki már egy ideje tanulja a magyar nyelvet.

“Annyira vicces, hogy Renátó nem tud magyarul, anyukám pedig olaszul, így elég nehézkes a kommunikáció közöttük és hihetetlen, hogy mégis megértik egymást. Amikor kórházban voltam, akkor mindent együtt intéztek, a legnagyobb egyetértésben. Úgy tűnik ez a titka a jó anyós-vej kapcsolatnak” – nevetett Ági.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik