Szórakozás

Szepesi Niki: Nem beszélek többet apámmal!

Az egykori úszónő nem érti, hogy vérszerinti édesapja miért állít valótlanságokat és miért üzenget a sajtón keresztül.

Szepesi József azt állítja, hogy lánya, Niki hazugságokat állított róla az “Én, a szexmániás” című könyvében. A férfi arról is beszélt, hogy a fiatal csak egy mámoros éjszaka következménye, és bár először büszke volt rá, hogy könyvet ír, de amikor szembesült a tartalmával, nem bírta tovább olvasni.

A történtek után felkerestük Nikit is, aki nem érti, hogy vérszerinti édesapja miért fordult ellene.

“Nem értem őt és azt sem, hogy miért kell a sajtón keresztül üzengetni. Nekem 26 évesen több eszem van annál, hogy a médián keresztül mocskolódjak. Mindenesetre, ezek után egyáltalán nem akarom vele tartani a kapcsolatot, nem beszélek vele többet. Azt gondolom, hogy nem írtam róla semmi rosszat vagy csúnyát, hisz megfogalmazhattam volna azt is, hogy “Hol voltál te f*szsz*pó k*cs*g, amikor szükségem lett volna rád?!”. De nem tettem ilyet – mondta a Hír24-nek Niki, aki 11 éves volt, amikor megtudta, hogy akit eddig édesapjának hitt, nem a vérszerinti családtagja.

“14 éves voltam, amikor először találkoztunk a vérszerinti apámmal, nem mondom, hogy annyira szoros kötelék alakult ki, hisz nem beszéltünk napi szinten. És őszintén szólva, nem fáj amiket mondott, mert egyébként is tudtam, hogy egyéjszakás kapcsolatból születő szerelemgyerek vagyok. Nekem most az a legfontosabb, hogy ebben a családi “botrányban” az édesanyám ne sérüljön, amitől csak lehet, szeretném megóvni őt” – tette hozzá.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik