Szórakozás

Ezúttal hollywoodi filmesek loptak az Omegától

Kobor-Janos(210x140)(1).jpg (Kóbor János)
Kobor-Janos(210x140)(1).jpg (Kóbor János)

Úgy tűnik egyre népszerűbb az Omega az amerikaiak körében, ugyanis ismét lenyúlták egy számukat, ezúttal egy hollywoodi filmhez.

A Blue Dream című hollywoodi filmben hallagató a Félbeszakadt koncert című Omega-szám. Ez akár lehetne megtisztelő, de a filmesek nem kértek engedélyt hozzá a zenekartól. Ettől függetlenül az Omega frontembere, Kóbor János nem haragszik a történtek miatt.

“Egy rajongónktól értesültem a dologról, de csak örülni tudok, hogy egy igényes amerikai filmbe is sikerült beletrafálnunk, mert itt is profik nyúltak a dalunkhoz. Jó érzés, hogy a dal hatása direktebb, hiszen a trailerben egymagában szól, ráadásul jobb hangminőségben, mint a Gyöngyhajú lány a Kanye West-számban” – mondta Kóbor a Blikknek, aki azt is hozzátette, hogy a Hungaroton kiadóra bízzák, hogy megoldják a jogokkal kapcsolatos problémát.

Mint ismert, pár hónapja óriási botrány volt abból, hogy KanYe West amerikai előadó felhasználta az Omega együttes, Gyöngyhajú lány című számának hangmintáját. Rögtön plágiummal vádoltáka rappert és Presser arról beszélt, hogy a történtekről az újságírók tehetnek.

“Az egész, ami elindult a sajtóban az már önmagában egy agyrém. Egy újságíró elindított egy találgatást és ennek köszönhetően egy csomóan átvették. A leírásokban szinte semmi nem volt pontos. Milyen alapon találgat bárki, amikor nem tud semmit a dal sorsáról?! Az egész dal egy bulvárbalhé lett” – mondta a StoryOnline-nak Presser, aki szerint KanYe nem lopott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik