Szórakozás

Dopeman barátnőt vagy szeretőt keres

A rapper a Facebookon posztolt félmeztelen fotókkal keresi az igazit.

Dopeman az elmúlt napokban egyre több félmeztelen fotót tesz közzé magáról a legnagyobb közösségi oldalon. Azt mondja, vétek lenni nem megmutatni ezt a „szép és impozáns testet”.

„39 éves vagyok, a felsőtestemet mégis bármilyen tinisztár megirigyelheti. Az a helyzet, hogy ilyen egy igazi férfi…” – kezdi az MSZP-s óvszerrel pózoló Dopeman, aki nem csak öncélúan fotózza magát.

Fotó: Facebook

„A legutóbbi képem alatt arra kértem a hölgyeket, hogy lájkolják a csupasz felsőtestem, a következő lépés pedig az lesz, hogy barátnőt vagy szeretőt keresek ugyanott. Persze ez alapvetően csak arra jó, hogy szórakoztassam magam, de azért nem utasítanám vissza a komoly érdeklődőket” – mondta a Hír24-nek a rapper, aki hozzátette: az esetleges jelentkezők válogatása mellett más fontos feladatai is akadnak mostanság.

Dopeman a tervei szerint ezen a héten jegyezteti be saját politikai pártját, emellett folyamatosan forgat a DopemanTv-vel, egyengeti a zenei karrierjét, és más – egyelőre titkos – projekteken is töri a fejét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik