Szórakozás

Kórházban ápolják VV Évát

Úgy tűnik, a szórakozóhelyek nem tartják menőnek, hogy az egykori valóságshow sztár náluk akar bulizni. Ráadásul VV Éva megint magánéleti válsággal küzd.

Az eltelt hónapokban ismét gyarapodott azoknak a szórakozóhelyeknek a száma, ahova nem engedik be VV Évát.

A Blikk szerint Urimuri és a Romkert is úgy döntött, hogy semmilyen körülmények között nem teheti be a lábát hozzájuk.

“Többször is próbáltam elmenni ezekre a helyekre, de nem tudtam bejutni. Pedig nem balhézni akarok, csak szórakozni. Úgy voltam ott, hogy nem is ittam előtte annyit, amennyitől részeg lehetnék. Nem értem, miért csinálják ezt velem, egyszerűen a biztonsági őrök eltanácsolnak attól, hogy bemenjek. Nem engedik, akárhogy kérem őket. Olyan, mintha a fülesükön rájuk szólnának, hogy engem küldjenek el” – panaszolta a lány.

A napilap megkereste a szórakozóhelyek üzemeltetőit, akik tagadták, hogy valóban tiltólistán lenne a valóságshow szereplő.

Ezzel szemben a Bors arról ír, hogy VV Évát kórházban ápolják mert ismét kapott egy nagy pofont a sokat emlegetett Tibortól, akinél korábban élt/él. Éva szerint a férfi megfenyegette, hogy megöli.Tibor pedig arról mesélt, hogy másfél-két hete gyakorlatilag megint nála lakott a lány, aki esténként szórakozni járt (nem derült, hogy hova engedték be). A férfi beismerte, hogy egy vita után elszakadt nála a cérna és egyszer megütötte a valóságshow szereplőt.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik