Szórakozás

280 ezer forintos táskája miatt cikizik Dukai Reginát

A rajongókat felháborítja, hogy a modell "mindent" ingyen kap.

A celebek nemcsak arra használják a közösségi oldalakat, hogy megosszák a magánéletük fontos és kevésbé fontos eseményeit, hanem itt reklámozzák különböző cégek termékeit is. Ezeket a termékeket, szolgáltatásokat – ruhák, cipők, ételek, italok, fodrász, masszázsszalon, utazás stb. – „természetesen” ingyen kapják.

Dukai Regina nemrég egy menő, angol tervező táskájával pózolt. Az egyszerű, rojtos darab átszámítva 280 ezer forintba kerül. Ez már a modell rajongóinál is kiverte a biztosítékot:

„Küldtek egy ilyet neked, egy olyan piacon ahol kutya nem ismeri ezt a márkát, majd az oldaladon keresztül reklámozod, hogy újabb vevőket hozz a cégnek. Esetleg Te kerested meg őket? Mert marketing húzásnak egész ügyes” – írta egyikük. Egy másik kommentelőt pedig az igazságtalanság zavart.

„Azért nem durva hogy majdnem mindent ingyen kap, mi „hétköznapi emberek” meg kemény pénzeket fizetünk érte? Még mielőtt nekem állnának habzó szájjal, megvan mindenem, irigy sem vagyok, én is meg tudok venni amit, csak szeretnék, csak ez kicsit akkor is bicskanyitogató. De inkább fizetem meg a dolgaimat, minthogy tarháljak érte” – tette hozzá.

Erre már Regina is reagált.

„Lányok! Megértek minden felháborodást! De akkor nem kell nézni az oldalamat, ha “bicskanyitogató”. Még jó, hogy kirakom azokat a termékeket, amiket kapok és megköszönöm! Mert ez ÍGY ILLIK!!! És talán más azért nem ír ennyit ilyen dolgokról, mert nem működik közre ennyi céggel. Nálam ez a helyzet! Ha nem jön be valakinek az oldalam minden puffogás nélkül mondom, hogy nem kell nézni. Ha valamit kapok meg fogom köszönni még akkor is, ha ez sok embert zavar” – írta a modell.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik