Szórakozás

Keresztes Ildikó tarifáját felsrófolta az X Faktor

penz(960x640)(11).jpg (pénz, )
penz(960x640)(11).jpg (pénz, )

Az X Faktor volt mentora a feltörekvő tehetségkutató-generációval szemben tartja az árát, igaz, a repertoárja is szélesebb, mint a fiataloké.

Keresztes Ildikó egy negyven perces előadásért akár 240 ezer forintot is elkér, sőt ha a Keresztes Banddel komoly, 90 perces élő zenekaros koncertet ad, azért alkalmanként 680 ezer forintot perkál le neki a megrendelő, de erre is van kereslet. A Blikk szerint a legkeresettebb fiatalok, például Takács Nikolas, Janicsák Veca vagy Muri Enikő, de még Kocsis Tibor sem kap annyit, amennyit Keresztes, igaz ők inkább rövidebb műsorokat adnak, azt is félplaybackről.

Fotó: RTL Klub

“Azt nem lehet elfelejteni, hogy négy-öt esztendeje Keresztes Ildikó nem volt éppen karrierje csúcsán, pedig már akkor is ugyanolyan hanggal rendelkezett, mint most. Egyszerűen arról van szó, hogy megérte neki elvállalni az X-Faktort – fogalmazott a lapnak egy turnészervező, aki azt is hozzátette, tapasztalatai szerint az emberek kezdik megunni, hogy a “fiatalok”, tisztelet a kivételnek, elmennek, adnak egy félórás show-t, jellemzően félplaybackről, és főleg ugyanazokkal a számokkal, amelyeket mindenhol elénekelnek, ezért ezek egyre olcsóbbak lesznek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik