Szórakozás

Részegen égette magát Athénban VV Éva

Nem világos, hogy milyen minőségben tartózkodik VV Éva Athénban, de ez abból a szempontból nem is lényeges, hogy mindenképpen alaposan lejáratta magát.

A Bors szerint a már eleve botrányos életű Baukó Éva rátámadt a szépségverseny résztvevőire, gyilkossággal fenyegetőzött, ki kellett hívni miatta a rendőröket, végül pedig kidobták a szállodából. VV Éva így képviseli Budapestet az athéni szépségversenyen, ahová eredetileg Miss Budapestként utazott, majd állítólag asszisztensként segítette a szervezők munkáját. A ValóVilág Törtetője mindenesetre alaposan beégette magát, és ezt először ő maga jelezte a Bors újságírójának, akinek küldött egy SMS-t, hogy baj van… Vajon miért?

“Egész nap iszik, reggeltől estig vodkázik, nem tartotta be a szálloda szabályzatát, jogunk van az utcára tenni” – közölte sajnálkozva a lappal a szálloda egyik biztonsági őre.

Fotó: RTL Klub

A verseny másik magyar résztvevője szaftos részletekkel is szolgált VV Éva őrjöngéséről.

“Miután megnyertem a Miss Bikini címet, előtört Évából a féltékenység. Azt mondogatta, éjszaka megöl. Majd a szerb lányt akarta megverni. A fodrászra is rátámadt, mert nem tetszett a haj, amit csinált neki. Éjszaka engem a saját szobámból kimenekítettek, hogy ne találjon meg, ő meg fel-alá járkált részegen a folyosókon, ordibálta a nevemet. Néhány szobába bejutott, a lányok sírtak. Borzasztó volt és félelmetes” – magyarázta a Borsnak az athéni verseny egyik résztvevője, aki azt is hozzátette, hogy még a rendőrséget is kihívták VV Évára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik