Szórakozás

Nem lesz férficsók Csányi új filmjében

A Coming out című film rendezője szerint ugyanis ez elriasztaná a nézőket. Cserébe viszont Tompos Kátya lekapja Csányit.

Orosz Dénes rendező szerint a heteró férfiakat zavarná a férfi és férfi közti csókjelenet, mert míg a Túl a barátságonba ez belefért, egy vígjátékba már nem.

„Egyszerűen elriasztja az embereket. Fontos megemlíteni, hogy ez nem egy meleg film. Ez a film egy férfi meg egy nő szerelméről szól, a hátteret pedig egy meleg társaság szolgáltatja. Sokkal inkább a humoros és a szórakoztató része van kihangsúlyozva. Nem egy szociofilmet akarunk csinálni, éppen ezért ezek nem is férnek bele. Egy vígjátékba belefér, hogy van egy verekedés, de az már nem fér bele, hogy mutatunk egy törött orrot. Azt gondolom, hogy ha két férfi elkezd a filmben smárolni, akkor az túlmegy egy bizonyos határon, amit mi nem akarunk túllépni” – mesélte a Velvetnek a rendező.

Fotó: MTI

Csányi Sándor amúgy támogatja a melegházasságot, és bár viccből megjegyezte, azért, hogy „szívják meg ők is”, de igazából azért, mert senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki hogyan él.

„Szerintem ez tök formális kérdés, hogy a melegek összeházasodnak-e, vagy sem. Nyilván ez az öröklésnél meg hasonlóknál számít. Ha együtt akarnak élni, éljenek együtt. Nekem ahhoz semmi közöm, hogy ki kivel él. Nekem attól nem rosszabb, ha ők összeházasodnak. Az emberek túl sokat foglalkoznak azzal, hogy valaki máshogy él. Tök mindegy, hogy hogyan élnek mások három házzal arrébb, az a lényeg, hogy én hogy tudom az életemet kezelni” – fejtette ki véleményét Csányi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik