Szórakozás

Boros Lajos: Remélem, újraindul a Bumeráng!

A Bumeráng újraindításán dolgozik Boros Lajos. Hazánk egyik legismertebb rádiós műsorvezetője nem érzi magát öregnek, inkább örök fiatalnak, ezért is rengeteg terve van a jövőre nézve.

Ismét jelentkezik az Egy kávé Szily Nórával, a LifeNetwork tévé saját gyártású, beszélgetős műsora. A műsorvezető ezúttal Boros Lajossal beszélgetett.


Fotó: MTI

„Én folyamatosan a Bumeráng újraindításán dolgozom, van hozzá koncepcióm is. Úgy érzem, a dolog kezd működni, csak egyelőre nem akarok konkrét időpontot mondani. Inkább előtte egy nappal szeretném azt mondani a hallgatóknak, hogy holnap kapcsolják be a rádiót, vagy kapcsolják be a mobiltelefont, és Bochkor Gábor néz majd ki belőle. Szóval most ezen dolgozunk” – mondta el a műsorban Boros Lajos.

A rádiós tisztában van azzal, hogy már nem egy „mai gyerek”, ugyanakkor köszöni szépen, jól van, egyáltalán nem érzi magát öregnek vagy unalmasnak.

„Kérdezték tőlem fiatalok, hogy mennyire érzem magam idősnek. Azt válaszoltam, hogy egyáltalán nem. Mondtam nekik, hogy hámozzátok le a ráncokat az öreg emberekről, és mögötte megtaláljátok a kisgyereket” – mesélte Boros Lajos, aki nemrégiben beiratkozott egy tanfolyamra, ahol az okostelefonokkal kapcsolatos programozási módszerekkel ismerkedik meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik