Szórakozás

Életveszélyesen fenyegetik Jáksó Lászlót

Jáksó László (Jáksó László)
Jáksó László (Jáksó László)

A műsorvezető élete során több tucat ellenséget szedett össze. Utolsó életveszélyes fenyegetését néhány hete kapta.

Jáksó László több emberből vált ki ellenszenvet, mint azt elsőre gondolnánk. A szókimondó rádiós-televíziós személyiség nemrég komoly fenyegetést kapott, nem sok tartotta vissza, hogy rendőrségi ügy legyen belőle.

“Legutóbb egy A4-es oldalon keresztül fejtette ki valaki a következő sorokat: ‘Megvárunk a rádió előtt, és hazáig kergetünk két rottweilerrel és egy légpuskával!’ Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Mindezt azért, mert nem tetszett neki a nagy szám. Gondolkodtam, hogy rendőrséghez forduljak-e a különös sorok miatt, aztán meggyőztem magamat arról, hogy ő sem különb a többi trágár kritikusnál, csak a szájuk nagy” – mondta az Új Ásznak Jáksó László, aki elfogadta, hogy hozzátartoznak a munkájához, életéhez az efféle incidensek.

Fotó: RTL Klub

“Rádión kívül is úgy szedem fel az ellenségeket, mint bársony a szöszt. Egyszer másfél órán keresztül hallgattam egy társaságban, ahogy egy alak a világon mindenkiről elmondta, hogy szemét, értéktelen ember, végül rákérdeztem: attól, hogy te törpe vagy, dadogsz és kopaszodsz, biztos, hogy mindenki más görény? Azóta ő sem szeret, különösen, mivel a kollégái nagyon röhögtek” – mesélte Jáksó László.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik