Szórakozás

Őrült nők zaklatják Vastag Csabát

Vastag Csaba (Vastag Csaba)
Vastag Csaba (Vastag Csaba)

Az énekes azt állítja, több nő is a szerelmével üldözi. Elképesztő!

“Egy hölgytől egy hónap alatt háromezer e-mailt kaptam, szerelmes levelek voltak. Bár csak párat olvastam el, ezeken is átsütött a szenvedély. Eleinte nem vettem komolyan, de láttam, hogy nem lankad, hol több, hol valamivel kevesebb, de átlagosan napi száz levelet ír nekem. Egészen abszurd, ahogy belehergelte magát ebbe az egyoldalú kapcsolatba, hol vágyakozó, hol intim, hol csalódott hangon ír, olykor egy nap alatt végigélve egy szerelem fázisait” – fejtegette a Borsnak Vastag Csaba.

Fotó: RTL Klub

“Egy másik nő egyenesen azt képzelte, hogy a barátnőm. Nem válaszoltam neki, fogalmam sincs, miért gondolta, hogy együtt járunk, hiszen semmi közünk nincs egymáshoz, sosem bátorítottam. Sajnos az is előfordult, hogy hazáig követett” – folytatta.

Csaba, hogy bizonyítsa, a fele sem tréfa, ahogy rányomultak a nők, leveleket is mutatott a napilapnak.

“Ma délután – egy hirtelen ötlettől vezérelve – a Kökiben lődörögtem, hátha beléd botlok és egy ölelés keretében megvizsgálhatom, jól működik-e a szívritmus- szabályozó. Nem jött össze, pedig ott voltam” – idéz az egyikből.

“Szia. Mondd csak, feszült vagy? Csak azért kérdezem, mert nagyon érzem. Ugyanez volt múlt szombaton is, sőt már az előtte lévő napokban is. Szombaton készültem, de emiatt olyan fiziológiai rosszullét fogott el, hogy nem tudtam elindulni. Nyugodj meg, kérlek! Ma nem tudok menni, sajnos. Majd megyek, ha tudok, nyugi… És Nem Vagyok Sem Őrült, Sem Egyéb” – írja egy másik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik