Szórakozás

Szulák és Papp kiesni jöttek vissza

szulák papp (szulák papp)
szulák papp (szulák papp)

Szabó Győző-Király Linda, Lakatos Márk-Bangó Margit és Cseke Katinka-Kökény Attila vesznek részt A Nagy Duett fináléjában.

Egyedül nem megy, kezdte A nagy Duett elődöntőjét immár szólóban és versenyen kívül Gesztesi Károly. A színész partnerének, Csézynek ugyanis elhunyt a nagymamája, így a páros nem folytatja a játékot. Claudia, Tilla és a zsűri búcsút vettek a színésztől. A Gesztesi-Csézy-páros helyett a legutóbb kiesettek, Szulák Andrea és Papp Gergő ismét ringbe szállhattak a győzelemért.

Cseke Katinka és Kökény Attila a Cotton Eye Joe-t énekelte, a háttértáncosok között a kis Gesztesi Panka is feltűnt. Klárika szerint Katinka mázlista, hogy mindig vidám, Liptai hozzátette, ő ismeri kolléganője sötét oldalát is. Dobrády Ákos szerint a dal bugyuta volt, Kasza szerint nagyon jó, hogy a színásznő mindent teljes gőzzel csinál.

A visszatérő Papp Gergő és Szulák Andrea a Hip Hop Boyz Ott várok rád dalával álltak színpadra, kínzó kérdés, miért? “Édesek és lazák voltatok” – értékelt Klári. Dobrády Ákos elnézést kért a múlt heti kritikáért. Kiderült, a dal Gergő választása volt, Liptai cinkelte ízléséért a műsorvezetőt.

Szabó Győző és Király Linda Charlie Chaplin örökzöldjét, a Smile-t választotta az elődöntőre. Az énekesnő meg is könnyezte a dalt. Dobrády Ákos szerint énektechnikailag is nagyon rendben volt az előadás, Balázs Klári is pityergett, Claudia a szeretetről és a zene erejéről monologizált.

A stylist gyerekkori nagy kedvencét énekelte Lakatos Márk és Bangó Margit: Csavard fel a szőnyeget! Dobrády Ákos a műfajt dícsérte. “A rock and roll az nem egy tánc” – tette hozzá Lakatos, Klárika értetlenkedett, Claudia arról érdeklődött, Márk maga tervezte-e az öltözékét.

A második körben a mesterek saját slágereit adták elő a párosok.

Cseke Katinka és Kökény Attila az énekes lírai dalát – Nincs semmi másom – énekelte. Dobrády Ákos Katinka hangját dicsérte, Klári szerint erre a pár percre igazán egy hullámhosszon volt a két énekes. Kasza Tibor ismét elsütötte a poénját, miszerint hurrá, a színésznő helyesen értelmezte a dalt.

Király Linda Szabó Győzővel Untried című saját dalát adta elő. “Gratulálok, így kell kedvet csinálni a katonasághoz” – jelentette ki Kasza, Klárika inkább a vietnámi háborúra asszociált. “Kemény dal, megint egy új arcotokat láttuk” – tette hozzá. Dobrády Ákos szerint nem ez volt a páros legjobb közös előadása.

Papp Gergő és Szulák Andrea a Nem harap a nénit énekelte.”Annyira dögös vagy Andrea” – dicsért Balázs Klári. Pimasz úr piros nadrágja is nagy sikert aratott.

Lakatos Márk és Bangó Margit a Kossuth-díjas énekesnő több százszor előadott dalával készült: Úgy szeretlek téged. A produkció minden zsűritagot meggyőzött.

A műsortól ismét Szulák Andrea és Papp Gergő búcsúzott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik