Szórakozás

Két anyától van két gyermeke az ÉNB Marcijának

Sokan nem is gondolnák, hogy Kolozsváry Zsolt, aki a sorozatban Marcit alakítja, alig volt 21 éves, amikor először apa lett, azóta pedig már kisebbik fia is betöltötte a hatot.

“Fiatal voltam, és hirtelen jött a szerelem, de nem tartott sokáig. Alig pár hónapra rá, hogy Ábel megszületett, már szét is mentünk az édesanyjával. Sajnos vele jelenleg sem jó a kapcsolatom, úgyhogy azt sem tudom, Ábel szokott-e nézni a tévében” – mondta a Blikknek az Éjjel-Nappal Budapestben Marcit alakító színész, aki viszont a kisebbik fiával és annak édesanyjával jó kapcsolatot ápol.

(Fotó: RTL Klub)

“Azt hiszem az egyik legnagyobb vágyam, hogy újra egy család legyünk. Bea, Dominik anyukája nagyon fontos számomra, ezért is vettem feleségül. De hülye voltam, elrontottam, nem vigyáztam eléggé arra, ami az enyém volt. Elvesztettem a bizalmát, ezért elváltunk. Jó apának tartom magam, imádom a fiaimat, nekem mindent ők jelentenek. Szerencsére ők is jóban vannak egymással. Dominik mindig megnéz a tévében. Fura sorozatnak tartja, és nem érti, hogy apa miért nem beszél róla soha a lakótársainak” – magyarázta Zsolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik