Szórakozás

Két csatorna küzd Pál Dénesért

Agárdi Szilvi, Pál Dénes (Agárdi Szilvi, Pál Dénes)
Agárdi Szilvi, Pál Dénes (Agárdi Szilvi, Pál Dénes)

Az Eurovíziós Dalfesztivál középdöntője miatt nem léphet fel vasárnap este A Nagy Duettben Pál Dénes és Agárdi Szilvia.

Pál Dénes és Agárdi Szilvi párosa a TV2 tehetségkutatóján, a Voice-on született meg, és mesterük, Mező Misi biztatására elindultak az eurovíziós dalválasztó show-n. Romantikus duettjük iránt azonban továbbra is nagy az érdeklődés, így felkérték őket, legyenek A Nagy Duett vendégszereplői. Dénesék örömmel mondtak igent a felkérésre, azt azonban nem tudták, hogy egy időpontra esik majd egy számukra még fontosabb megmérettetéssel.

“Tudomásunkra jutott, hogy Pál Dénes és Agárdi Szilvi lett volna A Nagy Duett extra produkciója vasárnap, ám a sorsolás úgy hozta, hogy ők és Gáspár Laciék is A Dal vasárna­pi középdöntőjébe kerültek” – magyarázta a Borsnak Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke.

Gáspár Laci és Dénesék is kérték az m1-et, hogy tegyék át őket a szombati elődöntőbe, azonban csak Laci kérését teljesítették.

“Mivel Gáspár Laci A Nagy Duettben állandó szereplő, engedményt adtunk neki, és egy cserével áttettük a szombati középdöntőbe. Az, hogy melyik előadó lép helyette vasárnap színpadra, nem publikus. Dénesék esetében azonban maradtunk az eredeti beosztásnál, így ők vasárnap lépnek fel. Hozzánk nem érkezett konkrét megkeresés a TV2 részéről, csak az előadóktól” – tette hozzá Lencsó Rita.

A TV2 szóvivője, Koltay Tamás diplomatikusan reagált a kialakult helyzetre. “Pál Dénes és Agárdi Szilvi a TV2 engedélyével és teljes támogatását élvezve indult el az eurovíziós dalversenyen. Büszkék vagyunk rájuk, és bízunk benne, hogy az eddigiekhez hasonlóan a továbbiakban is jól szerepelnek. Nyilván­valóan most a dalversenyre kell koncentrálniuk, teljesen természetes, hogy ehhez kell igazítani az összes többi megjelenést, így a nagy duettbelit is, ami március 3-án lesz látható a SuperTV2-n.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik