Szórakozás

Hatszor élesztették újra A Dal stúdiójában

Miközben pattanásig feszültek az idegek A Dal szombati kamerapróbáin, alig valaki tudott csupán róla, hogy micsoda dráma folyik a háttérben.

Javában zajlott A Dal kora délutáni a próbája, amikor az egyik, László nevű munkatárs hirtelen arra kezdett panaszkodni, hogy fáj a háta. A kínzó fájdalom pedig egyre erősödött, míg csaknem elviselhetetlenné vált. Ekkor az MTVA egy munkatársa lekísérte a férfit abba a helyiségbe, ahol az ilyen nagy produkciók alkalmával megszokott módon egy ügyeletes mentőtiszt szokott helyet kapni. A döntés tökéletesnek bizonyult, mivel kiderült, sokkal nagyobb a baj, mint az elsőre látszott. László ugyanis hirtelen rosszul lett, és egy pillanat alatt megállt a szíve. Azonnal mentőt hívtak a helyszínen tartózkodó orvosi személyzet tagjai, de közben pedig megpróbálták a munkatársat visszahozni az életbe: a mentősökkel együtt összesen hatszor élesztették újra, negyven percig küzdöttek azért, hogy a férfi önállóan tudjon lélegezni.

A Blikk úgy tudja, végül sikerrel jártak és a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba szállították a férfit, ahol azonnal megműtötték a szívét. Vasárnap még kómában tartották, de hétfőre felébresztették, és van rá esély, hogy teljesen felépül, bár a lábadozása hosszú időt vesz majd igénybe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik