Szórakozás

Azt beszélik: Penelope Cruz gyereket vár

terhességi teszt (pozitív terhességi teszt)
terhességi teszt (pozitív terhességi teszt)

A színésznő és férje ugyan nem erősítették meg a hírt, de a források bizton állítják, hogy Penelope áldott állapotban van.

Penelope Cruznak és Javier Bardemnak 2011 januárjában született első közös gyermeke, Leo Encinas Bardem és most úgy látszik, újra gyarapodni fog a család. Az Oscar díjas színész és színésznő még 2007-ben kezdtek randizgatni és 2010 júliusában hivatalosan is összekötötték életüket a házasság szent kötelékében. Penelope már nyilatkozott a Vouge magazinnak, hogy milyen érzésekkel tölti el az anyaság. Az örömáradat lényegét egy mondatba összefoglalva, természetesen ő sem átkozta Leo születésének pillanatát, sőt azóta minden egyes percét beragyogja kisfia, mert már az első pillanattól érezte az a mérhetetlen szeretet, amit egy gyermek adhat az édesanyjának. Ez a szeretet most megduplázódni látszik. Ha hihetünk Penelope közeli forrásainak, akkor most nagy boldogság van a Bardem családban.

(Foto: NorthFoto)

Korábban már szó esett róla, hogy Penelope második gyermekét várja, de ez a hír kacsának bizonyult annak ellenére is, hogy többen is megerősítették a hírt és azt is mondták: a színésznő már a harmadik hónapban van. Ez 2012 júliusában volt, de azóta nem nagyon láttuk Penelope gömbölyödő pocakját, pedig számításunk szerint mostanra már nem csak pletyka lenne a második gyermek születése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik