Szórakozás

Homoerotikus jelenetben James Bond – Íme

A legújabb James Bond filmben Daniel Craig és Javier Bardem finoman egymásra gerjednek.

SPOILER VESZÉLY! James Bond az elmúlt ötven évben a legnagyobb férfi példakép lett, akivel minden nő szívesen összemelegedne. A legújabb Skyfall című részben viszont új tónust kapott őfelsége legismertebb ügynöke. A maréknyi kritikus, aki eddig láthatta a filmet, nemcsak az egyik legjobbnak titulálta az alkotást az eddigi huszonhárom közül, de össze is zavarodtak egy jelenet kapcsán. A filmben Bond, azaz Daniel Craig megkötözve ül egy széken, a főgonoszt, Silvát alakító Javier Bardem pedig a mellkasát cirógatja. Amire James úgy reagál, hogy nem ez az első alkalom, hogy férfi közeledik hozzá.

A homoerotikus pillanatokról megkérdezték Craiget is, aki úgy reagált, hogy mindezt fel lehet fogni Bond egyik trükkjeként, amivel ellenfelét próbálja összezavarni. Ugyanakkor ő nem tesz különbségek az emberek között a nemi identitásuk alapján, vagyis számára semmi újat nem ad hozzá a félreérthető kijelentés a karakterhez.

A kritikusok és a rajongók viszont levonták a végkövetkeztetést, miszerint James Bondból, a történelem legnagyobb nőcsábászából, a férfiistenből biszexet csinált Sam Mendes rendező.


Craig és Bardem új színezetet adott James Bondnak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik