Szórakozás

Norbi berágott Puzsérra

Puzsér Róbert (Puzsér Róbert)
Puzsér Róbert (Puzsér Róbert)

Norbi szívéből kivágták Puzsért, olvasható a fitneszguru facebookos oldalán. Ugyanitt - korábban húsfaló baktériumnak titulált fertőzését is - melegen ajánlja a Csillag születik volt zsűritagjának.

Mint már megírtuk Facebookján tette közzé a minap Puzsér Róbert ez évi misszióját. A program, nevezetesen a  “Hajdú Péter elleni kérlelhetetlen harc” egyik oka – az ominózus Orbán-interjún túl –, magyarázza Puzsér, hogy Mr. Frizbi műsorában médiahátszelet adott a többszörösen szívműtött, Schobert Norbi “megtérésmisztériumához”. 

Hajdú és Schobert meglehetősen lassan, de reagáltak a bulvárból jóideje kivonulni kész (vagy még nem kész) Puzsérra. A műsorvezető nemes egyszerűséggel a Bors hasábjain szerencsétlenezte le a Csillag születik egykori zsűritagját, a fitneszguru azonban nem érte be ennyivel és szokásához híven szóvirágokba bonyolódott.

“Tisztelt Puzsér Róbert! Csak azért szólok hozzá, hogy legalább megtanulja rendesen leírni a nevem. Nem válok lelki misztériummá, de viselkedéséből úgy ítélem Önre is ráférne valami hasonló út, amelyet bejártam. Lehet kritizálni Hajdú Pétert, vagy engem is, de előtte alkotni is kell valamit az életben. Úgy hiteles. Ön mit alkotott eddig azon kívül, hogy kitörni próbáló kisembereknek taposta szét a maradéknyi lelkét is egy ország előtt. Ráférne Önre az én utam. No nem egy 400 embernek munkát adó, sikeres vállalkozás megalkotása és nem is százezrek húsz éven át való tornáztatása, esetleg a kímélő táplálkozás elterjesztése a túlsúly és a cukorbetegség ellen. Ajánlom Önnek azokat a perceket, amikor elkap az ember egy kórházi baktériumot és egy tenyérnyit kivágnak a szívéből. Azt a részt, amiben Ön is benne volt. Azokat a félperceket amikor újraélesztés közben rádöbben, hogy mi is fontos az életben és megtanulja az alázatot Istennel és a világgal szemben. Akkor talán képes lesz elfogadni a világot és valós problémák ellen harcolni. Sok sikert! Schobert Norbert” – olvasható a bejegyzésben.

(Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik