Szórakozás

Őrületbe kergetik Dukai Reginát

Mitől csillog a lábad? Milyen fogkrémet használsz? Milyen zoknit hordasz? - kérdezgetik a modelltől.

Dukai Regina kétségtelenül az egyik legtöbbet nezető sztár. Okostelefonján keresztül naponta többször is posztol rajongóinak, azonban követői sokszor az őrületbe kergetik.

“Sokszor írnak nekem, hogy mondjam meg, hogyan lehet belőlük modell. Ezekre már nem is válaszolok, mert nincs recept, nincs egy bevált dolog. Nagy felelősség bemutatni embereket és vállalni értük a felelősséget, főleg vadidegeneket” – mondta a Hír24-nek Dukai Regina.

(Fotó: TV2)

A modell azonban nem is ezen, hanem a bugyuta kérdéseken akad ki leginkább. Még toplistát is összerakott a legfurább levelekből.

“Naponta több száz levelet kapok. Régebben még volt időm válaszolni arra, hogy mitől fogyok le, és hogy mitől ilyen fényes a hajam, de mostmár nem. A fontos levelekre persze válaszolok, de a butaságokra már nincs erőm. Olyanoktól már én is tényleg eldobom az agyam, hogy mitől csillog a lábam, milyen zoknit hordok, és milyen fogkrémet, fogkefét használok… Olyan abszurd kérdéseket tudnak feltenni, nem is értem” – tette hozzá a szexi jelmezben pózoló Regina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik