Szórakozás

Már eldőlt, ki megy az Eurovízióra?

eurovízió-baku (eurovíziós dalverseny, baku 2012)
eurovízió-baku (eurovíziós dalverseny, baku 2012)

Az a pletyka terjeng a hazai popszakmában, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválra kiírt pályázat csak formalitás, és az illetékesek már eldöntötték, Radics Gigi képvisel minket Svédországban.

Mint minden évben, jövőre is óriási harc lesz hazánk énekesei között, hogy meggyőzzék a zsűrit és a nézőket arról, nekik kell indulniuk az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ám a Blikk információ szerint egyes, nevüket elhallgató művészek már most azt fontolgatják, hogy visszalépnek a versenytől. Ugyanis az a pletyka járja, hogy már eldőlt, ki nyeri a magyarországi selejtezőt. Néhányan szentül hiszik, hogy a legutóbbi Megasztár győztese, Radics Gigi utazik majd a svéd döntőre, függetlenül attól, hogy a vetélytársak milyen dallal pályáznak. Méghozzá azért, mert maga az MTVA kérte fel az énekesnőt, ugyanis nagy szükségük van rá. Eme véleményt viszont senki nem vállalja nyíltan, pedig állítólag mindenki erről beszél a belső szakmai körökben.

A szóbeszédet természetesen tagadja Gigi kiadója, akik karácsonyi meglepetésként nevezték be a tehetséges lányt a versenyre. Az MTVA sajtóosztálya is megerősítette a Blikknek, hogy idén is nyílt lesz a verseny. Minden neves és kevésbé ismert zenei előadó pályázatának nagyon örülnek, hiszen már most rekordszámú nevezés érkezett A Dalra, amely február másodikán indul az M1-en. De természetesen a verseny nyílt, hiszen a zsűri és a közönség szavazatain együttesen múlik, hogy ki utazik el májusban Malmőbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik