Szórakozás

Titkos tévéműsor készül Giannival

Egy ideje nem láthatjuk már a kereskedelmi csatornák szórakoztató műsoraiban Giannit, aki korábban számtalan televíziós műsorban szerepelt. Úgy tűnik azonban, hamarosan változik a jelenlegi helyzet, ám a részletek egyelőre titkosak.

Jelenleg az egyik sportcsatornán láthatjuk a sármos olasz tévést, ám sokan hiányolják azokból a szórakoztató produkciókból, amelyekből a legtöbben megismerhettük őt. Bár Gianni nem dőlt a kardjába amiatt, mert ez a fajta televíziózás mostanában hiányzott az életéből, azt nem titkolja, örül annak, hogy a tervek szerint hamarosan újabb lehetőséget kap.

Az ismert tévés azt még nem árulhatja el, hogy melyik csatornától kapott felkérést, de azt elmondta, visszatér ahhoz a műfajhoz, amiben olyannyira elemében van. Gianni egyébként korábban sokféle produkcióba belekóstolhatott. Láthattuk az RTL Klubon futó Fantasztikus Európa című műsorban, majd a TV2-höz került, ahol három műsorban is feltűnt, így a Luciferben, a Lazacban és a All you need is love-ban. A folytatásban is maradt a könnyedebb műfajnál, szerepelt a Tuti fuvarban, alakított át éttermet kamerák előtt és mesterszakácsként is bemutatkozhatott. Azt, hogy következő, ma még titkos műsora vajon melyikhez hasonlít majd a felsoroltak közül, egyelőre nem lehet tudni, de annyit azért elárult, vélhetően jövő év első felében újra találkozhatunk vele a képernyőn.

Bár hivatalosan senki nem akarja megerősíteni, de egyesek szerint Gianni az RTL Klubon térhet vissza, mégpedig a Szombat esti láz című műsorban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik