Szórakozás

Nem úgy halt meg Amy Winehouse, ahogy mondták

Az angol hatóságok jövőre ismét előveszik Amy Winehouse halálának ügyét, ugyanis szerintük nem alkoholmérgezésben hunyt el az énekesnő.

Bár néhány hónapja végre örök nyugalomra helyezték Amy Winehouse földi maradványait, mégsem nyugodhat békében. Januárban ugyanis újraindítják a vizsgálatot a halála ügyében. A hatóságok szerint nagy a valószínűsége, hogy az énekesnő nem alkoholmérgezésben hunyt el tavaly júliusban. Időközben az is kiderült, hogy a híresség halálának okát egy olyan halottkém állapított meg, aki nem rendelkezett a szükséges szakképesítéssel és tapasztalattal. Csupán azért kapta meg a feladatot, mert a férje volt a halottkémek főnöke, de azóta már lemondott a tisztségéről a botrány miatt.

A vizsgálat elvégzése nem lesz egyszerű, ugyanis Amy testét elhamvasztották, így nem lehet exhumálni. Vagyis csupán a boncolási jegyzőkönyvre hagyatkozhatnak, ami szintén tartalmazhat téves megállapításokat.

Wino szervezetében anno nem találtak semmilyen drogot, csupán kis mennyiségű alkoholt. Az apja szerint egyébként kizárt, hogy sokat ivott volna, ugyanis éppen leszokóban volt, és egy orvos rendszeresen ellenőrizte is, miként halad a rehabilitációval. Ez a doktor állítólag nem észlelte, hogy vodkán élne, ahogy azt a díva testőre állítja. Szóval elképzelhető, hogy egy szervi rendellenesség végzett vele, ami a hosszú évek önpusztítása során alakult ki.


Továbbra sem biztos a halála oka

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik