Szórakozás

Elképesztő fotó Tóth Gabiról

tóth gabi (tóth gabi)
tóth gabi (tóth gabi)

Új klip, új külső. Vajon előnyére változott Tóth Gabi vagy csupán tucatnő lett belőle?

A napokban jelent meg Tóth Gabi új klipje, a Hív az élet, amelyben az énekesnő már megváltozott külsejével szerepel. A dal mondanivalója szorosan kapcsolódik az énekesnő új stílusához – Gabi a klip alatt válik próbababából igazi nővé, aki szuperszexis vampként veti magát az életbe.


Az egykori megasztáros mindig is megosztó személyiség volt, és ez most, átváltozása után sincs másképp. A Facebookon a klip postja alatt több mint száz hozzászólás olvasható, amelyek bizony nem csupán pozitív kritikát tartalmaznak. Egy, többször megfogalmazott vélemény szerint Gabi korábbi, rövid, szőke hajú stílusa egyedibb volt, a hosszú barna hajjal pedig csupán beállt az egyennők sorába, mások pedig feltűnési viszketegségét állítják pellengérre.


“Szokatlan, én amúgy szoktam meg, a régi külső jobban illett a temperamentumához,most meg beállt a ‘sorba'” – olvasható a post alatt, és hasonlóképpen látja egy következő bejegyzés szerzője is. “Őszintén szólva szeretem Gabit, de most pont ‘tizenkettő egy tucat lett’. Eddig azt csíptem, hogy nem állt be a sorba. EDDIG” – szögezi le egy régi rajongó.

Van, aki azonban még durvábban nyilatkozik az énekesnőről: “Szerintem beteges feltűnési viszketegség, és semmiben nem találja magát igazán….boldogtalan nő aki folyton kompenzál”, de igazi Tóth Gabi fanatikusok is bekapcsolódtak a beszélgetésbe.  “Szerintem Gabi egy nagyon karizmatikus előadó, mindig megújul, mindig csinál valami nem mindennapit…lehet, hogy sokaknak nem tetszenek a számai, de mellette nem lehet csak úgy elmenni…ha lehet mondani ilyet a mai magyar könnyűzenére…akkor ő igazi popikon” – osztotta meg véleményét közülük egy.

Tóth Gabi a minap a Bestnek mesélte el átalakulása okait. Az énekesnő állítja: nem műnő vagy cicababa szeretne lenni, hanem egyszerűen csak végre NŐ, csupa nagybetűvel. “Most ezzel a hosszú, természetes barna színű hajjal és a dús, nőies keblekkel, a kevesebb sminkkel megtaláltam önmagamat, és kicsit vissza is tértem a gyökereimhez” – mondja Gabi, akit egykor barna hajjal ismert meg az ország.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik