Szórakozás

Új cicikkel még szexisebb Tóth Gabi

Hosszú hezitálás után Tóth Gabi is belevágott a plasztikai műtétbe. A vadóc énekesnő, új melleinek köszönhetően most még dögösebb.

Tóth Gabi hazánk egyik olyan celebe, aki mindig tud meglepetéseket okozni, főleg ha a külsejéről van szó. Hol hosszú barna hajjal, hol rövid rózsaszín, hol pedig felnyírt szőke frizurával – extrém szerkóiról nem is beszélve – tűnt fel a képernyőkön, de valljuk be, valamiért Gabinak minden jól áll. Az egykori megasztáros lány azonban nem volt megelégedve testével, sportos alakjához képest ugyanis túl kicsinek találta kebleit. „12 kilót lefogytam az elmúlt években, de ennek ellenére hiányzott valami. 1 év gondolkodás után vágtam bele a műtétbe, nagyon sokat hezitáltam, de úgy érzem jól döntöttem. 350 köbcentis, csepp formájú implantátumokat helyeztek be az izmaim alá, ami egyáltalán nem tűnik természetellenesnek, sőt, éppen olyan és akkora, ami tökéletesen passzol az alakomhoz, az adottságaimhoz” – mesélte Gabi, aki azt is elárulta, hogy a korábban a szervezetében talált ciszták miatt nagyon óvatosnak kellett lennie.

Különösen nagy gondot fordítottam a beavatkozás előtt a tüzetes kontrollra. Így tetőtől-talpig kivizsgáltak. A műtét utáni első napokat nehezen viseltem, de most olyan mintha teljesen kicseréltek volna. Fantasztikus!” – hangsúlyozta az aranytorkú énekesnő.

Természetesen a vadóc lány, párja, Rasztovits Dávid véleményét is kikérte, aki szerelmes pasihoz méltón csak annyit mondott: „Az a lényeg, hogy ő jól érezze magát a bőrében!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik