Szórakozás

Puzsér és Steiner Kristóf egymásnak feszült

madonna (madonna, )
madonna (madonna, )

Magyarország első számú Madonna-rajongója, Steiner Kristóf halálosan kiakadt Puzsérra, aki tíz okot is felsorakoztatott, amiért utálja a pop királynőjét.

Jaj annak, aki Madonnát a szájára veszi és ezt Steiner Kristóf meghallja. A tévés néhány napja talált rá arra a rádióműsorra, amelyben Puzsér Róbert és Gödri Bulcsu majdnem tizennyolc percen át keményen kritizálják Madonnát. A két megmondó tíz pontban fogalmazta meg, hogy miért utálja az olasz származású amerikai énekesnőt, Kristóf pedig az ország első számú Madonna-rajongójaként minden egyes indokkal egyesével szállt harcba.

Puzsér szerint Madonna egy önző, egoista, cezaromániás önfetisiszta dög, akit semmi sem érdekel a világon, csak és kizárólag önmaga. A Csillag Születikben feltűnt megmondót az is idegesíti, hogy a pop ötvenes királynője ma is úgy öltözik és viselkedik mint egy tizenhét éves. Ezen túl kiakasztja még Madonna mesekönyve, valamint a “kabbalizmusról” alkotott véleménye is. Puzsér Róbert szerint az énekesnő még egyetlen dalt sem írt magától, és minden sikerét annak köszönheti, hogy mindig a megtalálta magának a megfelelő szexpartnert.

Kristóf persze nem így gondolja. Kilométeres facebook-hozzászólásában megvédte kedvencét, és minden egyes választ szorgosan alá is támasztott. Szerinte Madonna egy kedves, jótékony lélek, aki igenis sokszor magának írja a dalait az első hangtól az utolsóig, és a mesekönyve is tanulságos. A jelenleg Tel Avivban élő egykori tévés Puzsérral ellentétben úgy gondolja, hogy Madonna nem saját szexuális nimbuszát építi, egész egyszerűen sokat gondol a szexre és ezzel semmi baj sincs.

“Összességében pedig a tény, hogy összeraktok egy Top 10-et csak Madonnáról azt igazolja, hogy valamit baromi jól csinál” – vélekedik Kristóf.

Steiner Kristóf és Puzsér egyetlen kérdésben értettek csupán egyet, mégpedig abban, hogy Madonna valamiért hajszolja a trendeket. Mindig az éppen aktuális divathoz fazonírozza magát a zenében, ezért semmi közöset nem találni a régi és mostani dalai között. Puzsér szerint a görcsös trendiséggel függ össze az is, hogy az énekesnő ötvennégy évesen is kisbugyiban forgat klipet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik