Szórakozás

Pécsi Ildikó csodálatos gyógyulása

pécsi ildikó (pécsi ildikó, )
pécsi ildikó (pécsi ildikó, )

Bár még fél évvel ezelőtt a járás is nehezen ment Pécsi Ildikónak, mostanra arról számolt be, hogy már viszonylag hosszabb sétákra is képes egyedül. Hogy mi történt vele? Erről mesélt a Hír24-nek.

„Nem vagyok túl jó állapotban, ami az én koromban talán már természetes is. 72 éves vagyok. Amíg sík terepen kell járni, addig nagyjából rendben vagyok, de ha lépcsőt kell mászni, az már nem megy. Azt mondhatom, életem során minden bajt összeszedtem, amit csak lehetett. Az én jelenlegi állapotomnak már sok fájdalmas része van. Ráadásul nagyon szeretek enni, imádom az édességeket, ami nagyon nem használ a cukorbetegségemnek még akkor sem, ha mellette inzulinozom magam. Egyszer arra figyelmeztettek az orvosok, ha nem vigyázok magamra, akár meg is vakulhatok” – nyilatkozta idén januárban az ismert színésznő a Hír24-nek.

Azóta azonban mintha kicserélték volna. Lefogyott, sokkal jobbak a vércukorértékei és a vérnyomása is normalizálódott. Már nem kell félnie attól sem, hogy elveszítheti a szeme világát. Viccesen azt mondja, már olyan jól van, hogy vigyáznia kell, nehogy túlságosan elbízza magát.

„Találkoztam egy terápiával, ami teljesen megváltoztatta az életemet. Ez a mágnesességen alapul és valóban sokat javult az egészségi állapotom, mióta használom. A balesetem óta rengeteget szenvedtem, ez is a múlté már. A szobabiciklit újra tudom használni, amire a balesetem óta nem volt példa” – meséli Pécsi Ildikó.

A színésznő életében hatalmas változás, hogy nem szükséges segítséget kérnie a járásnál, élvezi, hogy sétálni tud, és nem kell lépten-nyomon megpihennie. A hírességnek ráadásul hallhatóan még a kedélyállapota is sokkal jobb, mint a legutóbbi beszélgetésünkkor volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik