Szórakozás

Beolvashatsz Csobot Adélnak

csobot-adel(430x286)(1).jpg (csobot adél)
csobot-adel(430x286)(1).jpg (csobot adél)

Az RTL Klub idén rendhagyó X-Faktor napot tervez, ahol a rajongók és a kritikusok egy vidám talkshow-ban csaphatnak össze egymással.

Itt az ideje, hogy az internet nagyszájú kommentelői kilépjenek a klaviatúra mögül és végre élőben, akár közvetlenül az énekesek szemébe mondják véleményüket. Persze azoknak sem kell rejtőzködniük, akik épp megvédenék kedvencüket, ugyanis az RTL Klub most az X-Faktor Napon, egy talkshow keretein belül ad lehetőséget a rajongók és kritikusok összecsapására.

A tehetségkutató versenyzői és a nézők az utolsó adás kapcsán adásba kerülő X-Faktor napon találkozhatnak majd egymással egy rendhagyó talkshow-ban. A műsorba már most keresik a jelentkezőket.

“Minden szombaton nézed az X-Faktort, és egyszerűen nem érted, miért kritizálják Csobot Adélt? Felháborítanak a legfiatalabb versenyzőt érő támadások? Kifejezetten miatta nézed a műsort, és azt reméled, hogy ő lesz az idei győztes? Legszívesebben jól beolvasnál mindenkinek, aki kritizálni meri a kedvenced? Akkor ne tétovázz: jelentkezz az RTL Klub egyszeri és megismételhetetlen talkshow-jába, és legyél te a mentorok legelszántabb és legismertebb kritikusa” – többek között ilyen felhívásokkal keresik a szereplőket az RTL rendhagyó műsorába.

Készülhetnek tehát a véleményvezérek, ugyanis néhány hét múlva bárki beolvashat az énekeseknek, vagy épp megvédheti őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik