Szórakozás

Gyomorforgató élményben volt része Oláh Gergőnek

Az X-Faktor felfedezettje, Oláh Gergő nem mindennapi adrenalinbombát kapott az élő show előtt. Geszti Péter mentoráltja életében először próbálhatta ki milyen repülni, ráadásul egy világbajnok versenypilóta vezényletével.

Régi nagy álma teljesült Oláh Gergőnek azzal, hogy a felhők fölé emelkedhetett. Az X-Faktor hetedik élő show-ján az énekes a kisfilmjében mesélt arról, hogy még soha nem repült. Most azonban egy igazi profi vezényletével tapasztalhatta meg, milyen is a magasba emelkedni. “Még soha nem repültem, azonban most egyből belecsaphattam a közepébe. Nádas Tamás műrepülő világbajnok mögé ülhettem be, aki gyomorforgató mutatványokat csinált a levegőben” – mesélte még mindig lelkesen a nem mindennapi élményről Gergő.

“Nem tudtam mire számítsak, volt hogy azt sem tudtam, hol vagyok. Mégis fantasztikus volt az egész. Még mindig kiráz a hideg, ha erre gondolok. Hálás vagyok ezért az élményért!” – nyilatkozta Oláh Gergő, akit egy cseppet sem tántorítottak el a műrepülő pilóta manőverei. “Nincs tériszonyom, nem félek a magasban. Ráadásul most, hogy Nádas Tamásnak köszönhetően megtapasztalhattam, milyen is repülni, alig várom a következő alkalmat” – zárta mondandóját az énekes, aki bízik benne, hogy a repülés adta élményt családjával együtt is megtapasztalhatja egyszer.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik