Szórakozás

Deák Bill Gyulát szívizomelhalással kezelik

deák bill gyula (deák bill gyula, )
deák bill gyula (deák bill gyula, )

A magyar bluesénekest este vitték kórházba szívrohammal. Most intenzív osztályon van.

Mint ahogyan arról a Hír24 már beszámolt, Deák Bill Gyulát vasárnap este szállították kórházba. Szívrohamot kapott, állapota, az orvosok felkészültségének köszönhetően, jelenleg stabil. Az énekest fia vitte be a kerepestarcsai kórházba, ahonnan mentővel szállították át a Városmajor utcai Szív- és Érsebészeti Klinikára. Hajnali háromkor szívkatéterezésen esett át, jelenleg az intenzív osztályon kezelik.

“Már két hete rosszul érezte magát, kórházban is vizsgálták. Éjszaka viszont annyira rosszul lett, hogy azonnal kórházba kellett vinnünk. Az orvosok szerint szívizomelhalás és tüdőgyulladás okozta a bajt. Akut állapotban van, az intenzíven csak a család látogathatja. Délután megyünk hozzá, már nagyon várja a forró levest” – mondta a Hír24-nek Deák Bill Anita, a bluesénekes menye.

Mint Deák Bill Tamás, a bluesénekes fia az MTI-nek elmondta, egyelőre nem tudni, mikor hagyhatja el édesapja az intenzív osztályt. A művész fia szerint magánéleti problémák vezettek a betegséghez.

A család nagyon aggódik a 64 éves zenészért. Az orvosok szerint minimum három-négy hét rehabilitációra lesz szüksége, abban reménykednek, hogy hamarosan jobban lesz.

A sztárvilág is egy emberként izgul a hatvannégy éves legendáért. Számos híresség, köztük Dopeman az interneten is írt Gyuláról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik