Szórakozás

Schobert Norbi bíróságra megy

Összerúgta a port az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézettel Schobert Norbi. A fitneszguru most laborvizsgálatokkal bizonyítja igazát, és az sem kizárt, hogy kártérítési pert indít.

Évek óta folytatja harcát az update életmód ellenzőivel és a hatóságokkal Schobert Norbi. A fitneszgurut legutóbb azzal vádolták meg, hogy bizonyos termékeiben túl sok egészségtelen anyag van, nevezetesen transzzsír, így egykori müzliszelete is felkerült a már csak „OÉTI-halállistaként” elhíresült ételek közé. Norbi, hogy bizonyítsa igazát, újra bevizsgáltatta egy korábbi szériából származó, már nem forgalmazott müzliszeletét, a labor pedig – állítja a híresség – rácáfolt a vizsgálatokra.

„Megtörtént a régi müzlink hivatalos, ismételt bemérése. Minden Norbi Update-fogyasztó nevében követeljük az OÉTI főigazgatójának nyilvános bocsánatkérését, mert szerda után 100 milliós kártérítési pert indítunk” – tette közzé Facebook-oldalán Schobert Norbi, és hozzátette, van még bőven termékmintájuk, ha valaki vizsgálódni akarnak.

„A transzzsír évek alatt sem bomlik semennyit a termékben” – mondta el Norbi, és azt is elárulta, a laborvizsgálatok nem mutattak ki a káros anyagból semmit a „megvádolt” müzliben.

Norbi különösen kiakadt azon, hogy bár egy hete kérte az OÉTI-t, hogy adja ki a mérési jegyzőkönyvet megtekintésre, de nem is méltatták válaszra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik