Szórakozás

Így kopaszodik Pachmann Péter

A TV2 műsorvezetője a feje egy részén kopaszodik. A szakember szerint a hajgyógyászat segíthet a sármos tévés gondjának megoldásában.

Pachmann Péter egy tévébeszélgetés során vallott arról, hogy már jóideje hajhullással küszködik. A műsorvezető egy szakértővel beszélgetett, aki a kopaszodás és más hajbetegségek megoldására adott tippeket.

“Engem nemcsak az őszi, hanem a tavaszi hajhullás is bizonyos szempontból érint, mert úgy érzem, hogy kezdek kopaszodni. Meg tud nyugtatni, hogy természetes folyamat az enyém? Nincs semmi tünet ami betegségre utalna, de bizony fogy a hajam” – konferálta fel vendégét a Mokkában Pachmann Péter.

Ősszel sokan tapasztalják, hogy a szokásosnál jobban hullik a hajuk, ez előfordulhat különböző betegségek vagy lelki eredetű problémák miatt is. Ez a kellemetlen jelenség bosszantja Pétert is.

“Van egy kameraállás, amiben látszik a hajhullásom és ez kifejezetten zavar. A beszélgetés témáját jó volt ezzel felvezetni, de bárki megértheti, hogy nem szívesen beszélek erről nyilvánosan” – mondta a Hír24-nek a TV2 műsorvezetője.

Pachmann Péter vendége szerint a hajgyógyászat segíthet a kopaszodás megelőzésében, így neki is mindenképp érdemes szakemberhez fordulnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik