Szórakozás

Puskás Peti túltette magát a csalódáson

Puskás Peti csak nyert az Eurovíziós Dalfesztivál kísérőműsorában való szerepléssel. Az énekes úgy érzi, dalával ledöntötte az eddigi sztereotípiákat.

Mindent beleadott az Eurovíziós Dalfesztivál múlt heti megmérettetésén Puskás Peti, akienek nem sikerült továbbjutnia a legjobbak közé. Ám az exmegasztáros nem titkolja, nemcsak a bakui versenyre való kijutás volt a cél számára. A fiatal zenész szerette volna, ha a nézők egy új oldalát is megismerik. „Az Eurovíziós Dalfesztivál hatalmas dolog, mégis úgy érzem, nálunk ez egy kicsit túl van misztifikálva. Persze az én szemem előtt is, mint oly sokaknak a bakui versenyre való kijutás lebegett célul. Ám úgy gondoltam, ezen kívül sokkal többet jelenthet, ha az egész ország megismeri a munkásságom a versenynek ksözönhetően” – nyilatkozta az énekes a Hír24-nek. Puskás Peti nemcsak legjobb formáját szerette volna nyújtani, hanem egyszer és mindenkorra szerette volna felszámolni azokat a képeket, melyek a nézők fejében élnek róla, mint egykori megasztárosról.


Fotó: MTI / Zih Zsolt

„Az emberek láthatnak nap, mint nap a tévében. Van, amikor egészen fura öltözékekben vagy egészen vicces szituációkban. Ilyenkor hajlamosak azt gondolni, hogy én „csak” az a megasztáros srác vagyok. Remélem, hogy most sikerült bebizonyítnom, hogy annál sokkal több. Én ugyanis mindig úgy állok színpadra, ahogy A Dal című műsorban is. A maximumot nyújtva, ha tehetem hangszeres kísérettel, összeszedetten. Remélem, hogy sokaknak megtetszett a stílusom a szombaton látottak után” – árulta el Puskás Peti, akinek pályázati dala a legnézettebbek közé került a legnépszerűbb videomegosztó oldalon. Bár többen is panaszkodtak, hogy szavazataikat nem tudták leadni Puskás Peti produkciójára, az énekes már nem keresi az okokat. „Persze, hogy csalódott vagyok, hogy nem jutottam tovább. Mégsem szeretnék belemenni a technikai hátterébe mindennek, hiszen nem is értek hozzá. Úgy történt, ahogy történt. Én úgy érzem, hogy így is elértem azt, amit szerettem volna. Jobban megismertek, beleértve a lírai oldalamat is. A munkámat ugyanúgy folytatom. Hamarosan a Csillagok közt című szám videoklipjét is leforgatom, úgyhogy nincs okom panaszkodni” – árulta el a hamarosan Tom Sawyer szerepében is feltűnő színész-énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik