Szórakozás

Gyereket vár Shakira – Párját baleset érte

Shakira-Gerard-Pique (Shakira, Gerard Pique)
Shakira-Gerard-Pique (Shakira, Gerard Pique)

A kolumbiai riszakirálynő és focista lovagja, Gerard Piqué hamarosan szülői örömök elé néznek.

Sok a bejelenteni valója akadt Shakirának a héten. Kedden kiderült, hogy jövőre, egy évad erejéig ő váltja az amerikai The Voice-ban Christina Aguilerát, szerda este pedig terhességét kürtölte világgá. A harmincöt éves kolumbiai énekesnő a saját weboldalán közölte rajongóival, hogy első gyerekét várja. Azt azonban nem osztotta meg a világgal, hogy mikor érkezik a baba.
Shakira a bejelentés mellett lemondta az összes fellépését is, amik az elkövetkezendő hetekben lettek volna, mert csakis az áldott állapotára akar koncentrálni, és kiélvezni az új élethelyzet minden pillanatát. A sors pedig úgy hozta, hogy párja, Gerard Piqué is otthon lesz vele legalább egy fél hónapot, ugyanis a gólyahír közzétételével egy időben, lesérült csapata, a Barcelona meccsén.

Az énekesnő és a tőle tíz évvel fiatalabb hátvéd a 2010-es foci világbajnokság előtt ismerkedtek meg, és azonnal egymásba is szerettek. Sokáig azonban nem vállaltak nyilvánosan kapcsolatukat, sőt hónapokig Shakira akkori vőlegénye, Antonio de la Rúa háta mögött találkozgattak. Bő egy éve viszont megerősítették, hogy egy párt alkotnak. Azóta pedig állandó szereplői a pletykalapoknak, állítólagos szexfilmjükkel és folytonos szakításikkal. Viszont a nyári, terhességről szóló szóbeszédek kivételesen most igaznak bizonyultak.


Nagy az öröm a szexi sztárpárnál

Ajánlott videó

Olvasói sztorik