Szórakozás

Ezért nem veszi le melltartóját Metzker Viki

Metzker Viktóriának nem fér bele az értékrendjébe, hogy egy estén át félmeztelenül zenéljen. Ettől függetlenül a szexi híresség nagyon sikeres, zenéjével már bejárta a világot.

Metzker Viktória szinte minden hétvégéjét külföldön tölti. Zenei karrierje felfelé ível, világsztárokkal lép fel, nívós helyekre hívják, és óriásplakátokon szerepel.

Viki címlaplányként vált ismertté. Éppen ezért talán kézenfekvő lett volna, ha topless DJ-ként folytatja tovább karrierjét, ám állítása szerint ő nem akart élni ezzel a lehetőséggel. „Visszafogott lány vagyok, nem fért volna bele az erkölcsi normámba az, hogy egész este levetkőzve zenéljek, nem ezzel akartam kitűnni” – mesélte a Fókuszban, ahol arról is beszámolt, nagyon örül annak, hogy legjobb barátnőjére mindig számíthat.

 

Laura egyben a tourmanagere is, Vikivel járja a világot. A lányokkal saját bevallásuk szerint mindig történik valami izgalmas dolog. A szépséges DJ most éppen a munkába temetkezik, azt is elárulta, hogy miért.

„A legutóbbi kapcsolatomat dolgozza fel a legújabb klipem. Még az is lehet, hogy kibékülünk a párommal, de a sok fellépés és külföldi út miatt nincsen időm most ezen gondolkozni. Nagyon várom már a közös munkát David Guettával is. Ez a dolog biztosan világraszóló élmény lesz.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik