Szórakozás

Ijesztően néznek ki a Dallas megöregedett sztárjai

Hamarosan hazánkban is látható lesz a Dallas új szériája. A Reflektor magazinnak a sorozat hazai szinkronhangjai vallottak a sztárok átalakulásáról.

Hamarosan visszatérnek a képernyőre a Dallas közkedvelt szereplői, akik egy új szériában debütálnak az RTL Klub műsorán. Bár az alapgárádát – Bobby-t, Jockey-t és Samanthát – továbbra is a jól ismert színészek alakítják majd, szinkronhangjukat – Jockey kivételével – más kölcsönzi.

Reviczky Gábor ezúttal a gazfickó Jockey-t szinkronizálja majd. A színész örült a felkérésnek. „Egyes szuperprodukcióknál a hangmérnök választja ki, hogy kinek a hangján szólaljon meg a világsztár. Nálam az egyik ilyen esetnél távol volt a hangmérnök, ezért Clint Eastwood maga választotta ki a hangomat a sok ezer közül” – árulta el a Reflektor magazinnak Reviczky Gábor.

Míg Pápai Erika Samanthának adja a hangját, addig Csankó Zoltán továbbra is Bobbyt szólaltatja meg. A szinkronszínész egy percet sem hezitált, mikor ismét felkérték. Ám munka közben azzal szembesült, hogy a Dallas bálványai igencsak megöregedtek. „Mindenki öregedett. Van, aki ijesztő lett. Például Lucy háromszor akkora, annyira meghízott. Bobby jól tartja magát, de rajta is látszik a kor. Jockey viszont nagyon meg van öregedve. Mindez arra is rádöbbentett, hogy nyilván én is sokat öregedtem” – mesélte nevetve Bobby magyar hangja, aki maga is várja, hogy a televízióban is láthassa a legendás sorozat folytatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik