Szórakozás

Ezt akarta Zimány Linda és most el is érte

A modellnek szinte lételeme a divat és a trend. Tudását és tapasztalatait most blogszerű bejegyzésekben is szeretné megosztani rajongóival.

Szinte nincs olyan esemény vagy alkalom, amin Zimány Linda ne kifogástalanul jelenne meg. A szőkeség mindig hibátlan szettben, tökéletes sminkben és frizurában teszi tiszteletét az összes partyn. Mindez nem meglepő, hiszen Linda gyerekkora óta a ruhák szerelmese, így szinte már szenvedélyévé vált a legújabb divatipari törekvések nyomon követése.

Ám a ruhatervezésben is jeleskedő lány most ennél is tovább megy. Saját közösségi oldalán minden követőjével megosztja tapasztalatait a divat és a szépségápolás világából. „Nagy divat lett mostanában a blogolás lifestyle-ról, egészségről, divatról, stílusról. Hálás vagyok a sorsnak, hogy nekem is adott ezekből és szeretném ezt kihasználva, veletek is megosztani a kis gondolataim” – adta hírül közösségi oldalán Zimány Linda, aki nem titkolja, hogy nagy álma válik valóra ezzel a lépéssel.

„Régóta dédelgetett álmom ez. Az utóbbi időben egyre többet posztolok képeket sztárok öltözködéséről, egy-egy apró dologról, ami a divattal kapcsolatban eszembe jut. Mindez nem meglepő, hiszen imádom a divatot” – árulta el a modell, aki nem titkolja, bízik benne, hogy kezdeményezése egy divatbloggá növi ki magát a jövőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik