Szórakozás

Pattinson elhagyta csalfa párját

Robert Pattinson (Robert Pattinson)
Robert Pattinson (Robert Pattinson)

Robert Pattinson nem hajlandó szemet hunyni Kristen Stewart félrelépése felett, és már el is költözött közös otthonukból.

A hét elején kiderült, hogy Kristen Stewart nemcsak a fényben csillogó vámpírfiúk szívét dobogtatja meg, hanem a kétgyermekes rendezőkét is. Mindez érthetően elég rosszul érintette párját, Robert Pattinsont, aki mindennél és mindenkinél jobban szereti vásznon innen és túl.

Rob teljesen összetört lelkileg, és rettentően mérges is, ezért úgy döntött, egyelőre elhagyja Kristent. A botrány kirobbanása után összepakolt, és elköltözött közös Los Angeles-i házukból. Egyelőre még találkozni sem hajlandó a Steven Segal-i arcjátékkal rendelkező színésznővel, amíg nem döntött a kapcsolatuk sorsáról, így csak telefonon beszéltek az elmúlt pár napban.

Stewart és Rupert Sanders viszonyától pedig nemcsak a megcsalt párjaik szenvednek, hanem a Twilight producerei is. Ugyanis lassan indul az utolsó nyálpír film promóciós körútja, ahol a két főszereplőnek együtt kéne megjelenni, és boldogan mosolyogni a kamerákba. Viszont legalább kaptak egy jó ötletet, hogy Stephenie Meyer alapanyaga nélkül miként lehetne folytatni a történetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik