Szórakozás

Megmutatta bombázó testét a 40 éves Fésűs Nelly

Fesus-Nelly.jpg (Fésűs Nelly)
Fesus-Nelly.jpg (Fésűs Nelly)

Fésűs Nelly, sok kolléganőjével ellentétben nem titkolja az életkorát. Elárulta, hogy már betöltötte a 40. életévét, ami szinte hihetetlen, hiszen most is kirobbanó formában van.

Nelly egy igazi díva, aki egy ideig a Moulin Rouge sztárja volt, és estéről estére elbűvölte a férfiközönséget. Ma a Dívák elnevezésű formáció tagja és mellette számos színházi előadásban is láthatjuk. A napokban a Reflektor magazinban arról is meggyőződhettünk, hogy a színésznő jelenleg jobb formában van, mint valaha. Ez talán annak is köszönhető, hogy megtalálta a szerelmet.

Nelly azt mondja, kifogástalan alakját jó génjeinek is köszönheti, de persze rendszeresen sportol is, a közelmúltban az RTL Klub kamerái Pilátesz órára kísérték el. Azt sem titkolja, hogy párja unszolására mostanában többet lehet őt látni az edzőteremben, mint korábban.

„Természetesen ő soha nincs megelégedve velem, legalábbis a szemembe nem mondja, hogy elégedett bármelyik testrészemmel. Ő maga minden nap mozog, naponta több órát. Azt mondta, nem engedhetem meg magamnak, hogy egy tökéletes férfi mellett egy szétfolyt nő legyen” – nyilatkozta mosolyogva a színésznő a Reflektor magazinnak.

Azt is elmesélte, hogy 9 éves kislánya, Csenge nagyon szeret sportolni, így hát őt nem kell rávenni, hogy megmozduljon. Csenge hamarosan táncot tanul majd, de ha úgy adódik, szívesen elkíséri bombázó anyukáját tornázni is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik