Szórakozás

Titkos társaság a magyar sztárvilágban? Csupa befolyásos ember

Létezik egy társaság a magyar sztárvilágban, amelyikről eddig csak keveset tudtunk. Az világos volt, hogy csupa befolyásos, magasan pozicionált személy a tagja, de hogy pontosan mivel is foglalkoznak, csak most derült ki.

„Galambos Lajosékhoz megyek a keddi fiúnapra” – ez a kijelentés többek szájából is elhangzott az utóbbi időben, ám azt eddig titok övezte, mit is csinál ez a társaság, hányan vannak és kik is a tagjai. Abban eddig is biztosak lehettünk, hogy a művészekből, jogászokból, üzletemberekből álló kör valószínűleg nem siránkozni szokott összegyűlni, ugyanis akárki említést tett eddig róla, ragyogott a szeme. Persze nem is csoda, hiszen Galambos Lajos személye garancia a vidámságra, na meg arra is, hogy senki nem marad éhen.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Egyik alkalommal például Bódi Margó mesélte, hogy bár ő rengeteg energiát beletesz abba, hogy férje egészséges ételeket fogyasszon a szívinfarktusa óta, Guszti Lajcsiéknál ezt nem tudja betartani, mindig elengedi magát. Persze nehéz is lenne ellenállni a jó társaságban elfogyasztott finom falatoknak, így mi saját részünkről felmentjük Bódi Gusztit.

Aztán a napokban újabb hírességről is kiderült, hogy Lajcsiék társaságának rendszeres látogatója. Fésüs Nelly párjáról, Vajtó Lajosról, a Gundel ház igazgatójáról van szó. Igaz, mint kiderült, Lajos legutóbb Nelly kedvéért kihagyta a szokásos fiús összejövetelt, ugyanis Valentin-napot ünnepeltek.

Bár Galambos Lajos eddig nem beszélt a társaságról, a Hír24-gyel most kivételt tett. Elmondta, szeretnék diszkréten kezelni a dolgaikat, de azért néhány apróságot elárult. Így azt is, hogy évek óta minden kedden összejön a társaság, amelynek hat állandó tagja van. Időnként másokat is meghívnak maguk közé, volt már vendégük Dévényi Tibor is. A csoporthoz tartozik mások mellett, Lajos testvére, valamint Bódi Guszti, Csocsesz, Bárándi Péter és Vajtó Lajos. De olyan barátaik is vannak, akik ugyan már külföldön élnek, de keddenként felhívják őket, hogy legalább így együtt lehessenek a vidám kis csoporttal. Az összejövetelek mindig baráti hangulatban telnek, és nem az üzletről vagy a munkáról szólnak – mesélte Lajcsi. Általában hét órakor gyűlnek össze, mindig a megbeszélt helyen, és tíz-tizenegy óráig maradnak.

Persze elkerülhetetlen, hogy a viccelődés és a csevegés mellett időnként komolyabb témák is szóba kerüljenek. Volt már rá példa, hogy a társaság egyik tagjának szerelmi bánata volt, természetesen mindenki őt vigasztalta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik