Szórakozás

Megbüntette az adóhatóság Hajdú Pétert

Megbüntették Hajdú Pétert. A tévésnek harmincezer forintot kell fizetnie. A tévés, amikor megtudta, mi történt, éppen nyaralt, a telefonhívás pedig a Katával való intim perceit tette tönkre.

Bár néhány napot végre kettesben töltött Hajdú Péter és Sarka Kata a szerelem szigetén, Cipruson, nyaralásuk mégsem volt felhőtlen. A Frizbi műsorvezetőjét éppen a nyaralás alatt érte a rossz hír, miszerint megbüntette az adóhatóság.

Hajdú Péter – mint már megírtuk – az Aktív kamerái előtt mondta el, nem érzi jogosnak a rá kiszabott harmincezres büntetést, ugyanis – ahogy ő fogalmaz – csupán egy kisebb logisztikai-adminisztrációs pontatlanságról van szó.

“Felszolgálót kerestünk, pénteken írtuk alá vele a munkaszerződést, de a könyvelő csak hétfőn jelentette be. A könyvelő nem törökbálinti, az üzlet igen” – magyarázza Hajdú, aki szerint ez nem tartozik a feketemunka körébe.

Péter elmesélte, hogy a sajnos pihenés alatt sem tud elszakadni a telefonjától, így rengeteg meghitt pillanatukba befurakodhat a “külvilág”. A showman azt is elmondta, nagyon szívesen postolgat az életükből kedves képeket, ám a postokat, ha nem szalonképesek, moderálja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik