Szórakozás

Távozik az RTL-es színész – Keresik az utódját

barna-zsombor (barátok közt, )
barna-zsombor (barátok közt, )

Barna Zsombor a jövőben tanulmányaira fókuszál, ezért közös megegyezéssel távozik a sorozatból. Utódját már gőzerővel keresi a csatorna. Közben kiderült, egy főszereplőt is kiírnak.

Fontos periódus zárul most le Barna Zsombor életében. A fiatal színész Illés Pétert alakította a Barátok köztben, ám távozása most időszerűvé vált. A színésznek most a továbbtanulás a tét. „Az egyik szemem sír, a másik nevet. A színészet a mindenem, innen indultam, ezért is szeretnék ezzel komolyabban foglalkozni” – árulta el a Fókusznak a fiatal színész, akit felvettek a Színház- és Filmművészeti Egyetemre.

Sorozatbeli munkáját éppen ezért kell felfüggesztenie. Az egyetem nem teszi lehetővé diákjainak a televíziós produkciókban való szereplést. „Nagyon örülök, hogy felvettek. Mégis, sajnálom, hogy vége, hiszen három és fél évet játszhattam itt. Mindent itt tanultam” – mesélte Barna Zsombor, aki szeptembertől már egyetemista lesz.

Ám mindez nem azt jelenti, hogy karakterét kiírják a sorozatból. A csatorna nyitott castingon már keresi azt a fiút, aki Illés Peti bőrébe bújik majd. Így az őszi szezonban bár a megszokott karakterrel, ám egy új színésszel bővül a Barátok közt csapata.

Közben az is napvilágra került, hogy  R. Kárpát Pétert kiírják a Barátok köztből. A színész 14 évig játszott a népszerű sorozatban. A Blikk információi szerint a színészt anyagilag nagyon rosszul érinti a változás, ennek ellenére próbálja optimistán szemlélni a jövőt. Azt, hogy miért kell Berényi András karakterének távoznia, nem lehet tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik