Szórakozás

Szeretőjénél vigasztalódik az X-Faktor mentora

Nem olyan régen jelent meg az X-Faktor atyjának könyve, amelyben régi titkokat fecsegett ki. Akkor úgy tűnt, Dannii Minogue zokon vette, hogy a kalandjukat kiteregette, de éppen ellenkezőleg.

A negyvenéves ausztrál sztár nemrég szakított gyereke apjával, ám azóta teljesen összetört. Amikor Dannii Minogue régi szeretője, Simon Cowell kiteregette a régi románcuk részleteit a hetekben megjelent életrajzi könyvében, a család azt gondolta, mindez csak ront Dannii amúgy is rossz hangulatán. De éppen hogy felrázta őt!

Minogue mintha új életre kelt volna. „Végre nem arról kérdezgette mindenki, miért szakított a párjával, vagy arról, hogyan osztják majd meg a 22 hónapos kisfiuk felügyeletét” – magyarázta az énekesnő ismerőse.

A könyv miatt pedig újra beszélgetni kezdett Minogue és Cowell, akiknek megszakadt a kapcsolata, miután az énekesnő megszülte gyerekét. „Órákon át beszélgetnek telefonon, e-maileznek, és Simon felvetette, hogy mi lenne, ha Dannii visszatérne az X-Faktorba” – fecsegett Cowell munkatársa.

Bár a szerződést Minogue még nem írta alá, az előkészületeket már megtették. „Simon igazi vigaszt jelent Dannii számára, a közös munka pedig csak jót tehet neki” – állítják az énekesnő ismerősei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik