Szórakozás

Felesége csalja a színészt? Ő meg iszik

Hivatalosan nem jelentette még be Johnny Depp és Vanessa Paradis a szakításukat, ezért is furcsa, hogy az énekesnő már nyíltan vállalja: mással találkozgat.

Senki nem tudja, hogy valójában együtt van-e még Johnny Depp és Vanessa Paradis. Még március elején arról lehetett hallani, hogy az énekesnő csakis két közös gyerekük miatt hajlandó visszafogadni a hűtlen párját, és a színész is szeretné visszakapni a családját. A mostani hírek szerint azonban Vanessa csak bolondot csinált a sztárból.

Április eleje óta rendszeresen találkozgat ugyanis Benjamin Biolay zenésszel, legutóbb éppen Párizsban látták őket vacsorázni. Erről pedig a színész is tudomást szerzett, ami nem meglepő, hiszen Vanessa nem csinál titkot a találkáiból.
Vanessa és Benjamin régi jó barátok, és az énekesnő szeretne együtt dolgozni a zenésszel, akit nagyon inspiráló társnak nevezett. „Johnny nem tudja, mi zajlik kettőjük közt, de mert ő a munkája miatt Amerikába utazott, nem is igen tud tenni az ellen, hogy Vanessa mással találkozgasson” – olvasható a Star magazinban, ahol különböző ismerősökre hivatkozva, biztosan állítják, hogy a sztárt felszarvazták.

Depp bánatában eljár iszogatni a haverjaival, ami szintén csak olaj a tűzre, hiszen éppen a féktelen bulik miatt sokallt be Paradis. Ha a színész tényleg vissza karja kapni a gyerekei anyját, akkor inkább vele kellene lennie – mondják az ismerősök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik