Szórakozás

Zavarba hozták Radics Gigit

Bár Radics Gigi kijelentette, csupán barátság van közte és Burgess Benji között, a verebek mást csiripelnek. A fiatal lány zavarba jött, hogy élő adásban került terítékre a magánélete.

Ahogy a műsor elindulásakor ígérték, nem bánnak kesztyűs kézzel a Megasztár zsűritagjai a versenyzőkkel. Az ítészek az énektudás mellett éles szemmel figyelik a színpadi jelenlétet, a mozgást, sőt az előadók magánéletét tekintve is képben vannak. Így azt is pontosan tudják, vagyv tudni vélik, gyengéd érzelmek kezdenek kialakulni Radics Gigi és Burgess Benji között, és ezt a lány produkciója után szóvá is tették.

A 16 éves lány – saját bevallása szerint – még soha nem volt szerelmes, így zavarba jött a zsűritagok vicces megjegyzéseitől. Azt azonban leszögezte, Benjivel csupán jó barátok, ráadásul korban is közel állnak egymáshoz. A szerelem téma később Falusi Mariann kritikája kapcsán került ismét terítékre. Az énekesnő a lányt arra kérte, legyen a színfalak mögött is hitelesebb, például, ne kisminkelve menjen az edzőterembe. Erre a megjegyzésre természetesen Tilla is reagált, aki tudni vélte, hogy Gigi minden bizonnyal Benjinek akar tetszeni. A kamaszlány zavartan mosolygott, de azt azért elárulta, nincsen szó komoly udvarlásról. “Jól érzem magam Benji társaságában, de ez nem szerelem, ez barátság” – szögezte le. Az, hogy lehet-e ebből több, a jövő zenéje, még az is előfordulhat, hogy amire végetér a tehetségkutató, a fiatalok között szép kamaszszerelem alakul ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik