Szórakozás

Drámai küzdelem: a családja életéért harcol a megasztáros

Egymás vállán sírtak, amikor kiderült, párbajozniuk kell! Csonka Andreas és Radics Gigi mai párbaján a tizenöt esztendős lány egy család életéért is harcba száll majd.

Édesapja, Tamás évtizedeken át zenészként kereste a család betevőjét, egy-egy éjszakába nyúló fellépését követően pedig reggel nyolctól mezőgazdasági munkát végzett. Kaszálni járt, de sajnos már oda is csak ritkán adódik lehetősége elmenni. A sors ráadásul még valamit elvett tőle, a megélhetésüket is jelentő éneklést ugyanis be kellett fejeznie.

– Füstös kocsmákban énekelt, sokszor betegen, fáradtan, éjszakákon át  – mesélte a Hír24-nek Radics Gigi. – A tüdőgyulladás sem tántorította el, műtét lett a vége. A hangszálait annyira megviselte ez az életmód, hogy eltanácsolták. Mindennek közel már tíz éve, én akkortájt kezdtem el énekelni. Ma már sokszor megfordul a fejünkben, lehet, édesapám
hangja akkor bennem született újjá – így a tizenöt esztendős lány, aki legutóbb a Megasztár párbaján a legjobb huszonnégy között vérzett el.


Fotó: TV2

Akkor ismerte meg Csonka Andreast, aki a döntőig masírozott, és egy vitathatatlan tehetség. Igaz, egy rossz dalválasztásnak köszönhetően hamar búcsúzott a versenyből. A felvidéki zeneszerző-énekes nem titkolja, idén nyerni szeretne. Ha nem jár sikerrel, lemond az énekesi álmairól.

– Azóta is barátok vagyunk. Így amikor most kiderült, hogy egymással kell párbajoznunk, mindketten órákon át sírtunk. Én napokig nem ettem, négy kilót fogytam emiatt. A mai napig nehéz feldolgozni, hogy valamelyikünk álma nem válhat valóra, és ezért egymással kell küzdenünk. Édesapám különösen szorít, hiszen tudja, az ő álmáért is énekelek – árulta el a salgótarjáni lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik