Szórakozás

Per indulhat a magyar szépségkirálynő ellen

A Hír24 által kirobbantott "szexbotrány" első nagy áldozata lehet Bertók Maya, aki engedély nélkül indult, és nyerte meg a szépségversenyt. Neki ugyanis szerződése volt a TV2-műsorával.

A sajtóból értesült A Szépségkirálynő néven futó, és a Miss World Hungary-t és Miss Universe Hungary-t is az égisze alatt tudó Magyarország Szépe Kft., hogy Bertók Mariann, Maya lett a nyertese annak a szépségversenynek, amelyet tavaly december 29-én rendeztek meg Miss Hungary néven. A szép lányok mustráját az az R. Lajos rendezte, akit alig két hete tartóztattak le, és tettek előzetes letartóztatásba kerítés miatt. A Hír24 által kirobbantott ügy hatalmas vihart kavart, és azóta az is kiderült, a férfi az általa megrendezett versenyeken induló lányok közül is igyekezett szexmunkára toborozni hazai szépségeket, köztük kiskorúakat is. Ugyanakkor számos fórumon olyan hírek láttak napvilágot, hogy a versenyek helyezettjei állítólag “védettséget élveztek”, azaz a sajtó esetleges érdeklődését szem előtt tartva őket igyekeztek kihagyni a piszkos ajánlatokból, munkákból.


Fotó: CKM

Bertók Maya mégsem elsősorban azért felelhet felelőtlen döntésért, mert egy kerítéssel, és kiskorúakkal szemben elkövetett is kerítéssel gyanúsított férfi versenyén került a fejére korona, a lány tavaly döntős volt a Szépségkirálynő című produkcióban, így részt sem vetetett volna a versenyen.

„Az általa is aláírt szerződése értelmében a cégünk írásos engedélye nélkül nem vehetett volna részt más szépség-, vagy modell-versenyen – mondta a Hír24-nek Dávid Júlia, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője. – Mi is csak a sajtóból értesültünk arról, hogy részt vett a versenyen, amelytől egyébként az elmúlt napok történései miatt is elhatárolódunk. A lány ellen pedig jogi lépéseket fontolgatunk” – tette hozzá.

Szerettük volna megkérdezni Bertók Mariannt is az ügyben, de egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik