Szórakozás

Vele szexel a hatalmas fenekű híresség

Ámor nyila ismét eltalálta Jennifer Lopez könnyű célpontnak számító hátsóját, amivel most egyik fiatal háttértáncosa járt jól.

Ha Madonnának túl az ötvenen lehet huszonéves lovagja, akkor Jennifer Lopeznek is negyvenkét esztendősen. Legalábbis a világhírű hátsóval rendelkező énekes-színésznő így gondolta, és magához édesgette egyik háttértáncosát. A gitártestű szexszimbólum, és a hölgyek körében elég népszerű Casper Smart románca még csak néhány hete tart, de szinte minden idejüket együtt töltik. Bár egyelőre nem veszik nagyon komolyan a kapcsolatukat, szimplán csak jól érzik magukat. Amit az is bizonyít, hogy nemrég még Bradley Cooper kapta meg a lehetőséget, hogy feledtesse Lopezzel Marc Anthonyt.

Azonban hiába ver hevesebben Casper látványától a legtöbb női szív, a múlt tekintetében nem biztos, hogy okos választás Jennifernek. Kereken tíz éve ugyanis már ráfaragott, hogy összeszűrte a levet egyik táncosával. A Cris Juddhoz fűződő házassága még egy évig sem tartott, viszont olyan összeget kellett kifizetnie a férfinak, ami sokat lendítene még a görög gazdaságon is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik